Vraag gratis kunstgras stalen aan!

Vraag gratis kunstgras stalen aan bij Kunstgras-XL.nl

De keuze in kunstgras is online ontzettend groot. Om dit een stuk makkelijker voor je te maken hebben wij besloten om alleen de beste soorten op onze website te zetten. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende hoogtes en er wordt een onderscheid gemaakt in de natuurlijkheid en zachtheid van het kunstgras.

Kunstgras in het echt zien en voelen geeft je natuurlijk een veel beter beeld. Daarom kun je bij ons gratis 3 stalen aanvragen. Mocht je er maar ééntje kiezen, dan vullen wij het pakket aan met 2 andere soorten die hier het beste bij passen.  

Bij de verschillende soorten kunstgras kun je bij het product zelf klikken op de button “Vraag een gratis staal aan”. De staal wordt dan automatisch in je winkelmandje geplaatst. Het enige wat je daarna hoeft te doen is de stalen te bestellen en wij versturen ze gratis naar je toe.  

Bekijk hier onze soorten en selecteer de gratis kunstgras stalen

Krijg een beter beeld van het kunstgras

Heb je de kunstgrasstalen ontvangen? Bekijk de stalen dan goed! Een aantal tips om een goed beeld te krijgen van het kunstgras stalen:

  • Wrijf het kunstgras goed op. Het kan platter zijn geworden tijdens de verzending, waardoor het er anders uitzien dan wanneer het uiteindelijk in de tuin komt te liggen.
  • Leg het kunstgras in je tuin, op je balkon of dakterras neer wanneer het zonnetje schijnt en wanneer je diverse schaduwhoekjes hebt. Zo komen de kleuren goed tot hun recht.
  • Leg het kunstgras ook eens naast een tegel neer! Zo zie je goed hoe de kleuren combineren.

Heb je vragen over het kunstgras of over de stalen? Dan staan onze kunstgras-experts je graag te woord. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail.