Super zacht kunstgras kopen? Ontdek het zachtste kunstgras!

Zie je het al voor je; in het midden van de zomer heerlijk met een handdoekje in de tuin liggen op het zachtste kunstgras wat er is. Een stukje verderop in de tuin zijn de kinderen aan het spelen in het zwembad wat op het zachte kunstgras staat. Met het kunstgras van Kunstgras-XL.nl is dit allemaal mogelijk!

Zacht of super zacht kunstgras is een must voor iedere tuin die wordt gebruikt om in te zonnen, te spelen of in de loungen. Op Kunstgras-XL.nl vind je twee soorten kunstgras die vallen in de categorie ‘zacht kunstgras’. Dit zijn:

  • Kunstgras Oosterschelde 30 mm
  • Kunstgras Veluwe 38 mm
  • Kunstgras Wadden 40 mm
  • Kunstgras Heide 45 mm
  • Kunstgras Groene Jonker 45 mm

Zacht kunstgras Oosterschelde 30 mm

Bekijk het kunstgras Oosterschelde 30mmHet kunstgras Oosterschelde is middelhoog en heerlijk zacht kunstgras. Het kunstgras voelt comfortabel en zacht aan, waardoor het heerlijk is om hier met je blote voeten overheen te lopen. Dit zachte kunstgras is perfect voor kinderen of huisdieren.

Het kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende tinten groen. Tussen de groene grassprieten zijn kortere bruine grassprieten geweven.

Bekijk het zachte kunstgras Oosterschelde

Zacht kunstgras Veluwe 38 mm

Zacht kunstgras Veluwe 38 mmHet kunstgras Veluwe voelt vol en zacht aan. Het zachte kunstgras heeft een poolhoogte van 38 mm en een mooie donkergroene kleur. Tussen de grassprieten zijn kleine, nauwelijks zichtbare, bruine gekrulde vezels geweven. Hierdoor blijft het kunstgras goed overeind staan en voelt het extra vol aan. Daarnaast geeft dit het kunstgras een meer natuurlijke look.

Het zachte kunstgras Veluwe is perfect voor kinderen om te spelen. Wil je de ondergrond toch nog iets zachter maken, zodat het kunstgras ook bij een speeltoestel geplaatst kan worden? Bestel dan voldoende valdemping mee. Valdemping heeft een hoog schokabsorberend vermogen, laat water door en zijn eenvoudig te plaatsen in de tuin.

Bekijk het zachte kunstgras Veluwe

Zacht kunstgras Wadden 40 mm

Kunstgras Wadden 40 mm“Is dat écht kunstgras?” is wat mensen zullen zeggen als ze het kunstgras “Wadden” bij jou in de tuin zien liggen. Dit volle zachte kunstgras voelt heerlijk aan en is perfect wanneer de kids veel in de tuin spelen. Het kunstgras Wadden heeft een poolhoogte van 40mm, wat iets hoger is dan gemiddeld kunstgras.

Het kunstgras Wadden heeft meerdere kleuren lange grassprieten. Hier tussen zijn gekrulde, dunne bruine grassprieten geweven. Hierdoor heeft het kunstgras een fantastisch natuurlijk uiterlijk. Van een afstandje lijkt het net echt! Het kunstgras is mooi diep groen van kleur en door de hoge dichtheid van de garen (18.900 per m2!) is het kunstgras lekker vol. Het kunstgras is garandeert een echte eye-catcher in je tuin! 

Bekijk het zachte kunstgras Wadden

Zacht kunstgras Heide 45 mm

Bekijk het Kunstgras Heide 45 mm | Hoog zacht kunstgrasWil je als een koning of koningin op een heerlijk zacht tapijt door de tuin wandelen? Kies dan voor dit zachte kunstgras “Heide”. Het zachte kunstgras is natuurgetrouw, heeft een diepgroene kleur en is heerlijk zacht. Zeg nou zelf, wat wil je nog meer?

Bekijk het zachte kunstgras Heide

Super zacht kunstgras Groene Jonker 45 mm

Super zacht kunstgras Groene JonkerHet zachte kunstgras Groene Jonker is het hoogste kunstgras uit onze collectie. Het kunstgras heeft namelijk een poolhoogte van 45 mm. Dit super zachte kunstgras voelt heerlijk aan en heeft net zoals het zachte kunstgras Veluwe ook kortere gekrulde vezels. Hierdoor blijft ook dit super zachte kunstgras mooi overeind staan.

Bekijk het super zachte kunstgras Groene Jonker