Super zacht kunstgras kopen? Ontdek het zachtste kunstgras!

Zie je het al voor je; in het midden van de zomer heerlijk met een handdoekje in de tuin liggen op het zachtste kunstgras wat er is. Een stukje verderop in de tuin zijn de kinderen aan het spelen in het zwembad wat op het zachte kunstgras staat. Met het kunstgras van Kunstgras-XL.nl is dit allemaal mogelijk!

Zacht of super zacht kunstgras is een must voor iedere tuin die wordt gebruikt om in te zonnen, te spelen of in de loungen. Op Kunstgras-XL.nl vind je twee soorten kunstgras die vallen in de categorie ‘zacht kunstgras’. Dit zijn:

  • Kunstgras Veluwe 38 mm
  • Kunstgras Groene Jonker 45 mm

Zacht kunstgras Veluwe 38 mm

Zacht kunstgras Veluwe 38 mmHet kunstgras Veluwe voelt vol en zacht aan. Het zachte kunstgras heeft een poolhoogte van 38 mm en een mooie donkergroene kleur. Tussen de grassprieten zijn kleine, nauwelijks zichtbare, bruine gekrulde vezels geweven. Hierdoor blijft het kunstgras goed overeind staan en voelt het extra vol aan. Daarnaast geeft dit het kunstgras een meer natuurlijke look.

Het zachte kunstgras Veluwe is perfect voor kinderen om te spelen. Wil je de ondergrond toch nog iets zachter maken, zodat het kunstgras ook bij een speeltoestel geplaatst kan worden? Bestel dan voldoende valdemping mee. Valdemping heeft een hoog schokabsorberend vermogen, laat water door en zijn eenvoudig te plaatsen in de tuin.

Bekijk het zachte kunstgras Veluwe

Super zacht kunstgras Groene Jonker 45 mm

Super zacht kunstgras Groene JonkerHet zachte kunstgras Groene Jonker is het hoogste kunstgras uit onze collectie. Het kunstgras heeft namelijk een poolhoogte van 45 mm. Dit super zachte kunstgras voelt heerlijk aan en heeft net zoals het zachte kunstgras Veluwe ook kortere gekrulde vezels. Hierdoor blijft ook dit super zachte kunstgras mooi overeind staan.

Bekijk het super zachte kunstgras Groene Jonker