Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kunstgras XL. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

10 Reviews

Kunstgras Heuvelrug 20 mm | Kort stevig kunstgras

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Prima
Mooi gras nu nog hopen op lekker weer

Review door: Rick Veldman / Datum: 20-08-2021

Kunstgras Heuvelrug 20 mm 2x2 meter

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Mooi
Dit korte kunstgras ziet er mooi uit. De hond is er ook blij mee ..

Review door: Sjors / Datum: 12-08-2021

Kunstgras Biesbosch 33 mm 4x4 meter

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
zeer blij mee
Dit kunstgras besteld en het kwam snel binnen met de post. Het was makkelijk te plaatsen, omdat het stuk in de tuin ook 4 bij 4 is.

Review door: Kees Boon / Datum: 05-08-2021

Kunstgras Heuvelrug 20 mm | Kort stevig kunstgras (sample)

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
mooi en goed
mooi en ik kan jou dit aan raden

Review door: Theo berkhof / Datum: 14-07-2021

Kunstgras Veluwe 38 mm | Vol zacht kunstgras

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Erg tevreden
Wij zijn tevreden, het gras ziet er goed uit. Makkelijk te leggen.

Review door: Richard / Datum: 28-06-2021

Kunstgras Groene Jonker 45 mm | Beste kwaliteit kunstgras

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Blij mee!
Had het kunstgras erg snel in huis en het was makkelijk in de tuin neer te leggen. Fijn dat we nu de zomer groen doorkomen.

Review door: Meijer / Datum: 09-06-2021

Kunstgras Veluwe 38 mm 2x4 meter

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
snel bezorgd
het kunstgras werd snel bezorgd,, we konden het zelf nog wat kleiner maken met een mes. voelt zacht aan

Review door: Joost / Datum: 03-06-2021

Kunstgras Veluwe 38 mm | Vol zacht kunstgras

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Precies wat we nodig hadden!
Het kunstgras voelt zacht en vol aan, precies wat we nodig hadden voor in ons tuintje!

Review door: Jeanine H / Datum: 03-06-2021

Kunstgras Biesbosch - middelhoog stevig kunstgras - 33 mm - rol 4 meter

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Gras
Heel mooi snellen levering en heel vriendelijk de chauffeur gelijk achter om gebracht goed kwaliteit

Review door: Hans v gerven / Datum: 12-05-2021

Kunstgras Biesbosch 33 mm | Middelhoog stevig kunstgras

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening Kunstgras XL
Echt heel mooi gras
Gras ziet er echt prima uit, nu genieten van het uitzicht!

Review door: Peter / Datum: 21-01-2021

10 Reviews