Maatwerk kunstgras

Wanneer je maatwerk kunstgras hebt besteld, dan is er een specifieke levertermijn van toepassing. Zo verzamelen wij de gehele week bestellingen die vervolgens donderdag allemaal worden opgehaald door onze transporteur. Dit houdt in dat de eerste volgende levering op vrijdag kan plaatsvinden, mits er op jouw postcode op vrijdagen geleverd kan worden door onze transporteur. Ze komen namelijk niet overal elke dag langs. Hieronder vindt je een schema waar direct op te zien is wanneer de eerstvolgende leverdag is, wanneer er op jouw postcode niet op vrijdagen geleverd kan worden.

Voor leveringen naar België geldt een levertijd van 2-4 werkdagen, en op de wadden eilanden is het helaas niet mogelijk om te leveren.

Kant en klaar grastapijt

Naast maatwerk kunstgras bieden wij ook kant en klare kunstgras tapijten aan van 2 of 4 meter breed. Voor de 4 meter brede kunstgras matten gelden dezelfde leverings voorwaarden als hierboven genoemd. Voor donderdag besteld is vrijdag in huis mits je postcode beschikbaar is, leveringen naar België duurt 2-4 werkdagen en leveringen op de wadden eilanden is niet mogelijk.

Uitzondering
De 2 meter brede kunstgras matten kunnen wij oprollen en per pallet versturen met Post NL.
Op werkdagen van ma-do voor 16:00 uur besteld is morgen in huis, en vrijdag voor 16:00 besteld is maandag in huis. Er hoeft hier ook geen rekening gehouden te worden met de beschikbaarheid van je postcode omdat dit niet van toepassing is bij Post NL.

Accessoires

Accessoires en toebehoren die op voorraad zijn kunnen ook direct verzonden worden met Post NL.

Heb je nog vragen over levertijden? Bel of mail ons: 078-6990172 of info@kunstgras-xl.nl

Kijk je de tabel hieronder op mobiel? Houd dan je scherm horizontaal voor een overzichtelijke weergave of swipe van rechts naar links.

  = leverdag   = geen leverdag
 
KunstgrasXL levertijden