4 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 21,00 -  35,00
 35,00
 21,00
Zachtheid kunstgras

Kunstgras voor in de tuin, zelf eenvoudig aan te leggen

Geniet van een prachtige onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras! In deze categorie vind je al het kunstgras dat geschikt is om aan te leggen in de tuin. Je kunt het kunstgras in de tuin eenvoudig zelf aanleggen in 8 eenvoudige stappen. Met kunstgras heb je het hele jaar door een verzorgd gazon, dat veilig is voor mens, dier en milieu.

 

Heb je vragen over het kunstgras voor in de tuin? Neem dan een kijkje in onze kunstgras-kennisbank! Zijn je vragen nog niet beantwoord of wil je met een van onze kunstgras-experts spreken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Kunstgras Heuvelrug 20 mm | Kort stevig kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   21,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Kunstgras Biesbosch 33 mm | Middelhoog stevig kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   24,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Kunstgras Veluwe 38 mm | Vol zacht kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   32,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Kunstgras Groene Jonker 45 mm | Beste kwaliteit kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   34,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Vind het beste kunstgras voor in je voor- of achtertuin

Het kiezen van het meest geschikte kunstgras voor in je tuin kan een flinke opgave zijn. Er is immers veel keuze en aan de hand van de foto’s op de website kan het misschien lastig zijn om tot een goede keuze te komen. Daarom kun je bij onze producten ervoor kiezen om gratis stalen aan te vragen (maximaal 3 soorten). Vraag je deze aan voor 16:00 op werkdagen? Dan versturen wij het dezelfde dag nog naar je toe!

 

Bij Kunstgras-XL.nl vind je verschillende typen kunstgras die geschikt zijn voor in de tuin. De soorten kunstgras zijn in verschillende prijsklassen, hoogtes (maaiveld) en gebruikerstoepassingen verkrijgbaar. Maak het kiezen van het beste kunstgras een stuk makkelijk en gebruik hiervoor onze filteropties. Selecteer de natuurlijkheid en zachtheid van het kunstgras en bekijk welk type kunstgras het beste aansluit bij je wensen!

Veilig kunstgras in je tuin, voor mens en dier

Veiligheid en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel. We willen dat je zo fijn en veilig mogelijk kunt genieten van het kunstgras voor in de tuin dat je bij ons besteld. Alle soorten kunstgras zijn voorzien van een UV-bescherming, zodat je minstens 10 jaar kunt genieten van dezelfde kleur die je bij het bestellen hebt uitgekozen. Daarnaast ontvang je garantie op het loslaten van de vezels, niemand wil natuurlijk tegen kale plekken in het kunstgras aankijken.

 

Daarnaast is het kunstgras voor de tuin antibacterieel, antistatisch en heeft het een brandvertragende werking. Bij de productie van het kunstgras is geen gebruik gemaakt van zware metalen. Het kunstgras voor in de tuin is ook nog eens loodvrij! Wil je graag meer weten over de veiligheid van het kunstgras? Je leest het hier.

Kunstgras in de tuin aanleggen

Voordat je kunstgras in de tuin kunt aanleggen, is het belangrijk om te zorgen voor een goede ondergrond. Een goede ondergrond moet aan een aantal eisen voldoen, zodat je op een lange en duurzame manier kunt genieten van het kunstgras in je tuin. In onze kunstgras kennisbank vind je veel informatie over het aanleggen van kunstgras in de tuin. Onderstaande pagina’s kunnen je al een heel eind op weg helpen!

 

Benieuwd naar alle artikelen uit onze kunstgras kennisbank? Je vindt ze hier!