4 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 21,00 -  35,00
 35,00
 21,00
Zachtheid kunstgras

Kunstgras voor op het balkon of dakterras

Ook met een balkon of dakterras kun je heerlijk genieten van het buitenleven. Kunstgras op je balkon of dakterras is een verrijking. Of je het nu wil neerleggen zodat de (klein)kinderen heerlijk kunnen spelen, of om wat meer sfeer te creëren op je balkon, met kunstgras kan het allemaal!

 

In deze categorie vind je alle soorten kunstgras die geschikt zijn voor het balkon en op het dakterras. Het kunstgras van Kunstgras-XL.nl kent vele toepassingen, waardoor je deze kunstgras soorten ook in de tuin kunt gebruiken. 

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Kunstgras Heuvelrug 20 mm | Kort stevig kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   21,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Kunstgras Biesbosch 33 mm | Middelhoog stevig kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   24,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Kunstgras Veluwe 38 mm | Vol zacht kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   32,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Kunstgras Groene Jonker 45 mm | Beste kwaliteit kunstgras

  Natuurlijkheid Zachtheid
   34,95
  per m2
  2-3 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Welke soort kunstgras is geschikt voor mij en mijn balkon/dakterras?

Het kiezen van kunstgras is niet altijd even makkelijk. Het ene balkon is het andere niet en de reden waarom iemand kunstgras op het balkon wil neerleggen kan natuurlijk ook veel van elkaar verschillen. Om een weloverwogen keuze te maken, is het belangrijk dat je jezelf goed van tevoren inleest. Je wilt natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen komen te staan. Bij het kiezen van het juiste kunstgras zijn er namelijk een aantal zaken waar je op moet letten:

 

 • Heb je tuinmeubels op je balkon staan (om het kunstgras o.a. op zijn plek te houden)?
 • Wat voor soort tuinmeubels heb je op het balkon staan (eettafel met stoelen of een loungeset)?
 • Voor welk doeleinde wil je het kunstgras op je balkon gebruiken (alleen lopen of spelende kinderen)?

Vind meer tips, inspiratie en uitleg op bovenstaande punten op onze pagina ‘Kunstgras op je balkon aanleggen? Tips en inspiratie’.

Kunstgras aanleggen op een balkon of dakterras

Kunstgras aanleggen op een balkon of dakterras gaat op een andere wijze dan wanneer je kunstgras aanlegt in de tuin. Bij het leggen van kunstgras op een balkon of dakterras heb je te maken met een vaste harde ondergrond of met tegels die je niet kunt verwijderen.

 

Kunstgras op een dakterras

Wanneer je kunstgras legt op een dakterras met tegels, kun je de tegels zonder problemen laten liggen. Je kunt kiezen uit twee verschillende tussenlagen wanneer je de tegels laat liggen op je dakterras. Uit welke twee tussenlagen je kunt kiezen lees je hier.

 

Heb je een dakterras? Kies dan voor iets hoger kunstgras. Wanneer je kiest voor laag kunstgras (bijv. 20 mm hoog), dan bestaat de kans dat je tegels – wanneer deze niet 100% recht liggen – erdoorheen gaat zien. De kans is ook groter dat je de naden tussen tegels door het kunstgras gaat zien.

 

Kunstgras op een balkon

Wanneer je kunstgras aanlegt op een balkon, is het belangrijk om op de volgende zaken te letten: is de ondergrond egaal en kan het water goed weglopen? Daarnaast moet je ook op een balkon zorgen voor een goede ondergrond. Waar je nog meer op moet letten bij kunstgras op een balkon lees je hier.

Heb je hulp nodig?

Hulp nodig? We snappen het als je er eventjes niet helemaal aan uit komt. In onze kunstgras-kennisbank vind je een hoop uitgebreide informatie over kunstgras voor op je balkon of dakterras. Liever met een van onze kunstgras-experts spreken? Dan kun je ons tijdens kantooruren telefonisch, per chat of mail bereiken. We helpen je graag verder.