Kunstgras uit Alblasserdam, Zuid-Holland

Kunstgras uit Alblasserdam, Zuid-Holland

Geniet ook in Zuid-Holland van een makkelijk te onderhouden gazon. Vervang je gras door het altijd groene kunstgras en je hoeft nooit meer te gras te maaien, onkruid weg te trekken of de grasranden bij te steken. Met kunstgras heb je ieder seizoen een stralend gazon.

In Alblasserdam en Papendrecht, in Zuid-Holland, zijn het kantoor en het magazijn van Kunstgras-XL.nl gevestigd. Vanuit ons magazijn kunnen we de verschillende soorten kunstgras en grastapijten snel bij jou thuis bezorgen.

Het kunstgras van Kunstgras-XL.nl bestel je veilig en snel

Wil je genieten van een van onze kunstgrassoorten in onderstaande plekken of gewoon elders in Zuid-Holland? Bekijk dan onze collectie en bestel vandaag nog jouw favoriete soort! Ongeacht waar je woont in Zuid-Holland, je hoeft bij ons niet te betalen voor de transportkosten.

  • Kunstgras Alblasserdam (ons kantoor – let op, we hebben hier geen showroom)
  • Kunstgras Papendrecht (ons magazijn)
  • Kunstgras Rotterdam
  • Kunstgras Den Haag
  • Kunstgras Westland
  • Kunstgras Zoetermeer

Het kunstgras komt snel jouw kant op! Binnen een of enkele werkdagen kun je al genieten van een prachtige groene tuin.

Bekijk hier de verschillende soorten kunstgras

De voordelen van kunstgras

Een gazon van kunstgras heeft vele voordelen ten opzichte van een 'echt gazon'. Een gazon met kunstgras hoef je minder intensief te onderhouden dan een gazon met echt gras. Zo hoef je het gras niet meer te bemesten of te bewateren in een warme, droge zomer. Daarnaast heb je geen gele of kale plekken meer in je gazon. Zo kun je in de zomer prima een zwembad of jacuzzi plaatsen op het kunstgras, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Al ons kunstgras is daarnaast voorzien van een UV-bestendige coating (voor ten minste 10 jaar) tegen UVA en UVB stralen.