Van Genemuiden tot Zwolle, kunstgras in Overijssel

Overijssel staat bekent om haar prachtige, groene natuurgebieden met waterlandschappen. Haal de perfect groene, weelderige uitstraling naar je eigen tuin met kunstgras! Kies je voor de looks van vers gemaaid gras of ga je voor wat hoger, heerlijk zacht kunstgras?

Kunstgras Genemuiden, kunstgras zwolle en in de rest van overijssel

Wil je genieten van een van onze kunstgrassoorten in onderstaande plekken of gewoon elders in Overijssel? Bekijk dan onze collectie en bestel vandaag nog jouw favoriete soort! Ongeacht waar je woont in Overijssel, je hoeft bij ons niet te betalen voor de transportkosten.

  • Kunstgras Genemuiden
  • Kunstgras Zwolle
  • Kunstgras Almelo
  • Kunstgras Enschede
  • Kunstgras Hengelo
  • Kunstgras Deventer

De verschillende soorten kunstgras

Op onze website vind je vier top kwaliteit soorten kunstgras. Waarom ‘maar’ 4? Deze vier soorten sluiten perfect aan bij de verschillende wensen en toepassingen die je als je consument wilt hebben.

Bekijk hier de top kwaliteit kunstgrassoorten

Kies je voor het korte, vers gemaaide kunstgras ‘Heuvelrug’ met een poolhoogte van 20mm. Ga je voor het middelhoge, stevige kunstgras ‘Biesbosch’ van 33mm hoog. Of ga je voor het middelhoge, volle kunstgras ‘Veluwe’ dat heerlijk zacht aanvoelt? Haal de jungle naar je huis met het hoge, beste kunstgras dat we in onze collectie hebben, de ‘Groene Jonker’.

Welke uitstraling je jouw tuin in Overijssel ook wil geven, met deze vier soorten kom je al een heel eind! Alle kunstgrassoorten zijn loodvrij, zodat je hier veilig van kunt genieten. Daarnaast is al het kunstgras voorzien van een UV-bescherming. Hierdoor kun je ook na vele jaren nog genieten van de diepgroene kleuren van het kunstgras.