Kunstgras offerte aanvragen?

Bij Kunstgras-XL.nl vind je 4 verschillende soorten premium kunstgras. Deze vier soorten variëren van een poolhoogte van 20mm tot 45mm. Het kunstgras van Kunstgras-XL.nl staat voor kwaliteit, hoge duurzaamheid en geeft een tuin de uitstraling die je graag voor ogen hebt. Wil je graag een van onze kunstgrassoorten gebruiken voor een groot project? Dan helpen wij je graag met een advies op maat!

Bekijk de prijzen bij de kunstgrassoorten

Bij ieder type kunstgras kun je de gewenste maten invoeren. Je ziet dan direct hoeveel rollen kunstgras je ontvangt en hoeveel kunstgrashaken, kunstgras tape, stabilisatiedoek en eventuele valdemping je nodig hebt.

Kies hieronder het type kunstgras en zie direct de prijs.

Bekijk hier alle kunstgras soorten en de accessoires

Ontvang korting op kant en klare grastapijten

In ons magazijn in Papendrecht hebben we kant en klare formaten grastapijten voor jou klaar liggen. Op alle grastapijten ontvang je nu 10% korting. De grastapijten variëren van een formaat van 2x2 meter tot 4x6 meter en zijn al verkrijgbaar vanaf €79. De grastapijten zijn geschikt voor op je balkon, in de tuin of op je dakterras. Heb je een grastapijt gevonden welke aan je wensen voldoet? Scroll dan bij het product naar beneden en bekijk de bundelkortingen op de accessoires.

Bekijk hier alle kant en klare grastapijten met korting

Vraag gratis kunstgras stalen aan

Voel en ervaar het kunstgras voordat je een beslissing neemt, vraag hiervoor onze gratis kunstgras stalen aan. Je kunt maximaal 3 kunstgras-stalen in je winkelmandje toevoegen. Wij versturen deze helemaal gratis naar je toe! Bestel je ze voor 16:30 op een werkdag? Dan heb je ze de volgende dag al in huis.

Heb je een groot project? Neem contact met ons op

Heb je een groot project waarvoor je graag kunstgras wil gebruiken? Dan helpen wij je hier graag bij! Neem contact op met onze kunstgras-experts en we helpen je graag met een passend advies op maat. Is je project groot genoeg? Dan maken we graag een passende offerte.