Kunstgras in Apeldoorn, Doetinchem en de rest van Gelderland

Kunstgras in Apeldoorn, kunstgras Doetinchem en de rest van Gelderland

Ook in de grootste provincie van Nederland kun je genieten van een mooi, groen gazon. Met kunstgras in je tuin in Gelderland haal je meer uit het buitenleven. Zo bespaart het je een hoop werk in de tuin en kun je het zelfs op je balkon of dakterras plaatsen. Ons kunstgras is leverbaar in verschillende soorten en poolhoogtes. 

Wil je genieten van een van onze kunstgrassoorten in onderstaande plekken of gewoon elders in Gelderland? Bekijk dan onze collectie en bestel vandaag nog jouw favoriete soort! Ongeacht waar je woont in Gelderland, je hoeft bij ons niet te betalen voor de transportkosten.

  • Kunstgras Apeldoorn
  • Kunstgras Doetinchem
  • Kunstgras Nijmegen
  • Kunstgras Arnhem
  • Kunstgras Ede
  • Kunstgras Barneveld
  • Kunstgras Zutphen

Bestel kunstgras zonder zorgen bij Kunstgras-XL.nl

In onze collectie vind je 4 verschillende soorten kunstgras. Deze kunstgrassoorten staan voor het beste kunstgras dat je kunt krijgen in de desbetreffende poolhoogte. Van kort, stevig kunstgras met een poolhoogte van 20mm tot hoog, super zacht kunstgras met een poolhoogte van 45mm. 

Bekijk hier de verschillende soorten kunstgras

Wil je het kunstgras eerst zien voordat je het in een groter oppervlak aanschaft? Vraag dan onze gratis kunstgrasstalen aan! Je kunt maximaal 3 verschillende soorten kunstgras bestellen. Bestel je de kunstgrasstalen op werkdagen voor 16:30? Dan versturen wij het dezelfde dag nog naar je toe!

Kunstgras plaats je eenvoudig zelf

Kunstgras kun je eenvoudig zelf plaatsen in de tuin, op je dakterras of op je balkon. Wij leggen je hier het plaatsen van kunstgras eenvoudig uit in 8 stappen. Van het kiezen van de beste ondergrond voor kunstgras tot het op maat snijden en vastzetten met graspennen. Je leest het hier allemaal!