De juiste afmetingen opgeven bij het bestellen van kunstgras

Bij het plaatsen van een bestelling is het belangrijk dat je rekening houdt met het opgeven van de juiste afmetingen. Dit is erg belangrijk omdat het kunstgras op een bepaalde manier moet worden geplaatst met de juiste zijde gericht naar het huis toe. Hieronder leggen we uit wat we hier precies mee bedoelen en waarom je hier rekening mee dient te houden. 

kunstgras XL

Lengte en breedte opgeven

Bij het plaatsen van het kunstgras is het erg belangrijk dat je het kunstgras zodanig plaatst dat er voornamelijk tegen de vezels van het kunstgras in gekeken wordt, zodat het kunstgras er zo natuurlijk mogelijk uitziet. Dit is voor elke situatie anders en naar eigen inzicht te bepalen.

Waar je rekening mee dient te houden is dat je de afmetingen van je gewenste kunstgras correct invult tijdens het bestelproces. Bij het kopje “breedte’’ bedoelen we de zijde waar je direct tegenaan kijkt (tegen de vezels in). Bij het kopje ‘’lengte’’ bedoelen we de zijde waar je tegen de zijkant aankijkt.

Hieronder hebben we een visueel voorbeeld geschetst.

Kunstgras

Hoe wordt het kunstgras geleverd?

Het bestelde kunstgras wordt gesneden van grote rollen die een breedte hebben van 2 of 4 meter. Deze breedte staat gelijk aan de opgegeven breedte van je besteld kunstgras. Houdt er rekening mee dat het kunstgras geleverd kan worden in meerdere stukken, die een breedte hebben van 2 of 4 meter. Wanneer je kunstgras besteld met een oneven breedte, dan zal 1 stuk kunstgras extra breed geleverd worden die vervolgens door jezelf nog op maat gesneden moet worden. Wij snijden dus niet de breedte op maat, maar wel de lengte. Hieronder vind je een visueel voorbeeld.

Wanneer je je gewenste afmetingen ingevuld hebt op de product pagina, zal er automatisch berekend worden in hoeveel stukken het kunstgras geleverd gaat worden en wat de exacte prijs is.

 

Kunstgras afmetingen